Noves publicacions sobre
 Francesc Vicent Garcia
 (Rector de Vallfogona)

 

 

Els Goigs i Cobles del Dr. Vicent Garcia, Rector de Vallfogona (1582-1623). Introducció biogràfica d'Osvald Cardona i bibliografia. Torrell de Reus.
En ocasió de
celebrar-se el 350è aniversari  del traspàs del cèlebre Rector. Imp. Altés. Barcelona, 1975.

El Rector de Vallfogona i els seus escrits. Ramon Corbella. Cinquena edició enriquida  amb textos i bibliografia a cura de Josep Martí Morera, la primera es publicà l'any 1889. Edició Martí Morera i familiars, Barcelona, 1976

 

 

Francesc Vicenç Garcia, sonets.
Giuseppe Grilli
Recull de sonets i assaig introductori.  Antologia catalana nº 94.
Edicions 62,  Barcelona, 1979


El Rector de Vallfogona, Francesc Vicent Garcia i les terres de Lleida. Reproducció facsímil de  l'Oració Panegírica que el Dr. Garcia recità en la Paheria de Lleida en l'elecció de Felip Berga com a Rector del Centre Universitari l'Estudi (1613-1614). Bertran i Rogé P. Institut d'Estudis Ilerdencs.  Diputació de Lleida. 1982

 

 

Francesc Vicenç Garcia. Rector de Vallfogona Antoni Mundo Fuertes. Estudi de la personalitat del Rector en el context social de l'època en que va viure.   Fundació d'Història i Art Roger de Belfort. Barcelona, 1982

Francesc Vicenç Garcia i la seva època.
Assaigs sobre la vida i obra de Vicent Garcia publicat en número monogràfic publicat per la revista La Segarra. Autors: Carreras J.M., Massip J.F., Moncunill Ll.M., Puig A., Rossich A., Vidal J. Santa Coloma de Queralt. 1982.

 

 

 El Rector de Vallfogona i la llengua del Barroc.  Josep Vallverdú. Col·leció Samuel Gili Gaya.  Institut d'Estudis Ilerdencs. Lleida, 1982.

 

El Rector de Vallfogona i el seu temps.
Oriol Vergés.  Vida obra i miracles de Francesc Vicent Garcia, amb col·laboració d'una musa i d'un angelet bufador. Publicacions de l'Abadia de Montserrat. 1982.

 
 

 

Homenatge al poeta Dr. Franesc Vicenç Garcia, rector de Vallfogona, en el IV Centenari del seu neixement (1582-1982) Dècimes del viatge per mar del virrei de Catalunya i Romanç de les visites a Santes Creus i Poblet.  F.Vicent Garcia. Publicació il·lustrada, revisada i comentada per Jaume Vidal i Alcover.
 
Gogistes Tarragonins. 1982.


Antologia poètica, Rector de Vallfogona
.
Albert Rossich.
Selecció de poemes adaptats a la normativa ortogràfica vigent.
La Fundació Roger de Belfort. Santes Creus 1985

 

 

 


Comèdia Famosa de la Gloriosa Verge i Màrtir Santa Bàrbara.
F.Vicent Garcia. Peça dramàtica de més rellevància del barroc català. Edició crítica a cura d'Àngels Massip i Francesc Massip. Publicacions i edicions de la Universitat de Barcelona. 1987
.

Francesc Vicent Garcia. Història i mite del Rector de Vallfogona.  Albert Rossich. Biografia crítica i anàlisi de la mitificació del personatge.
Una segona edició revisada al 1988
. Edicions 62. Barcelona, 1887.